Diensten

Onze diensten

In samenwerking met Bedrijfsadvies Noord Nederland

Financieel bedrijfsadvies

We bekijken samen uw cijfers en prognoses. Wat zeggen de cijfers nu eigenlijk over uw bedrijf? Waar liggen kansen en mogelijkheden? Moet er geïnvesteerd worden of juist niet?

Hoe staat het met uw kostenbeheersing? Wij gaan verder waar uw accountant ophoudt.

Advisering en ondersteuning bij de bedrijfsvoering

Wij geven advies en ondersteuning bij alles wat te maken heeft met een goede bedrijfsvoering.

Van Personeelsbeleid, Planning & Control, Sales, Financiën, Algemene zaken en Communicatie tot aan de huisvesting van uw bedrijf.

Ondersteuning bij aanvraag bedrijfsfinanciering

Een groeiend bedrijf moet blijven investeren. We bepalen de juiste financiële structuur (bankfinanciering/lease/crowdfunding etc.) en helpen u uw financiering rond te krijgen.

Financiële planning voor ondernemers

Een goed financieel plan geeft inzicht in het verloop van uw inkomen en vermogen in verschillende situaties (bij arbeidsongeschiktheid, pensioen, verkoop of overdracht onderneming). Wij brengen samen met u in kaart wat uw financiele mogelijkheden zijn, afgestemd op uw persoonlijke wensen en doelen.

Begeleiding bij verkoop of overdracht

Wij begeleiden u in het gehele traject van de verkoop of overdracht van uw onderneming. Van voorbereiding, waardering onderneming, het zoeken van mogelijke kopers, het onderhandelen en een due dilligence onderzoek tot de verdere afwikkeling.

Het maken van een Quickscan

Soms is er behoefte aan een snelle objectieve foto van uw bedrijf. Wij lichten uw bedrijf integraal door en besteden aandacht aan onder andere Commercie, Financiën, HRM, Organisatie structuur en juridische- en fiscale zaken.

Waardering van onderneming

Wij kunnen aan de hand van verschillende methoden voor u berekenen welke waarde uw onderneming heeft.

Ondersteuning bij het opstellen van ondernemingsplan

Het schrijven van een ondernemingsplan is niet alleen belangrijk voor starters maar ook voor bestaande ondernemingen. Wij kunnen u helpen met het schrijven van een goed ondernemingsplan of uw bestaande plan objectief beoordelen.

 

Strategisch- en beleidsadvies

De wereld verandert continu, elke dag zijn er nieuwe ontwikkelingen. Dit kan grote impact hebben op uw bedrijf, en vragen oproepen over de toekomst.

Waar liggen de kansen voor uw organisatie? Hoe gaat u op deze ontwikkelingen inspelen? Wij kunnen u ondersteunen en samen een strategie en beleidsplan opzetten.

Sparringpartner

Wilt u een paar uur met ons sparren over uw bedrijf, dan gaan wij graag met u om tafel.

Voor meer informatie ga naar bnngroep.nl