Over AHEAD

Persoonlijk

.

Betrouwbaar

.

Openlijk

.

Gecertificeerd

.

Wij zijn AHEAD

Vanuit de Friese stad Dokkum helpt AHEAD bedrijven en ZZP’ers op financieel en administratief gebied. Het team van AHEAD is samengesteld uit professionals op het gebied van bedrijfsadvies, belastingzaken, personeelszaken.

U kunt ons vinden in Dokkum aan de Parklaan 7. Hier is het kantoor van de Kooyenga Groep gevestigd. Van de rechtervleugel van dit pand mogen wij tijdelijk gebruik maken.

In Kollum bevindt zich nog wel ons bijkantoor aan de Kerkstraat 15. Zo bent u als klant wel in de gelegenheid om in Kollum stukken langs te brengen indien nodig.

In 2020 hopen we ons nieuwe pand aan de voorstraat in Kollum te openen.

AHEAD

T: 085 – 27 33 200
M: info@ahead.nl

Bezoekadres
Parklaan 7

9103 ST Dokkum

Postadres
Postbus 45

9290 AA  Kollum

Openingstijden:

Bijkantoor Kollum
Kerkstraat 15

Dinsdag 08.30 – 17.00
Woensdag 08.30 – 17.00
Donderdag 08.30 – 14.30

Ontmoet ons team >

Het team van AHEAD is samengesteld uit professionals op gebied van bedrijfsadvies, belastingadvies, personeelszaken en communicatie. Leer het team van AHEAD beter kennen.

Meer over ons…

over ahead

Full service administratie- en belastingadvies

AHEAD kan u als ondernemer of particulier op verschillende wijzen ondersteunen. Neem een kijkje op onze diensten pagina om te zien wat wij voor uw kunnen betekenen.

Brochures en formulieren

Op onze pagina brochures en formulieren treft u informatie aan over onder andere zonnepanelen, zakelijk motorrijden en loonheffingen.

over ahead

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij aan ons. Wanneer u vragen heeft staan wij voor u graag te woord.