Personeel en salaris

Online salarisadministratie

AHEAD biedt, in combinatie met het salarispakket Nmbrs, een unieke manier om uw HRM- en salarisadministratie online te organiseren. In één oogopslag kunt u als werkgever alle relevante gegevens met betrekking tot de personeels – en salarisadministratie online raadplegen. Op deze manier krijgt u inzicht in de optimale bijdrage van uw personeel en de hieraan gekoppelde loonkosten. Met een internetverbinding heeft u altijd toegang tot uw personeelsgegevens; of u nu thuis, op uw werkplek of op uw vakantie-adres bent.

Ook voor uw personeel biedt ons salarispakket leuke mogelijkheden. Via een app of computer kunnen werknemers online hun loonstroken en jaaropgaven inzien. Zelfs het aanvragen van verlof of doorgeven van uren is mogelijk via het online systeem.

Personeelsadvies

‘Wijzigingen in wettelijke regelgeving, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, wijzigingen in de Cao, subsidieregelingen; verschillende zaken waarmee u als werkgever te maken krijgt. De verschillende regels maken het voeren van een salarisadministratie best complex. Voor bedrijven soms een hele klus om te doen. Wij helpen u daarbij graag.’ – Brenda Boersma en Petra Talstra.

 

Algemeen contact
pens@ahead.nl
085 – 27 33 200

Brenda Boersma
bboersma@ahead.nl

Petra Talstra
ptalstra@ahead.nl