Online administratie

Online administratie

Slimme boekhoudsystemen zorgen ervoor dat elke ondernemer, als dit gewenst is, zijn of haar eigen administratie kan bijhouden. Deze online administraties zijn helder, hebben een duidelijke taal en slimme oplossingen voor bijvoorbeeld bankkoppelingen en het scannen van facturen.

Met een online administratie van AHEAD zijn ondernemers “in control”, er is een duidelijk overzicht van de financiële situatie waardoor ontwikkelingen direct opgepakt kunnen worden. AHEAD  werkt samen met online software van Reeleezee, Exact en Twinfield. Afhankelijk van uw bedrijf en uw wensen heeft u dus de keuze uit drie pakketten. Wij adviseren u hierin graag.

 

online-administratie

Reeleezee

Reeleezee is voortdurend bezig om onze producten verder te verbeteren en versimpelen. Dat kunt u terugzien in de manier waarop u de software bedient. Met duidelijke schermen, die zoveel mogelijk aansluiten op de verwachting die ondernemers bij een administratie hebben: gekleurde mappen voor zaken als uitgaven, inkomsten en belastingen.

Inloggen Reeleezee

online-administratie

Exact

Al 30 jaar lang, voor meer dan 200.000 organisaties wereldwijd, maakt Exact daadkrachtige business-software. Voor ondernemende doeners die verbeteren, veranderen, groeien én hun dromen direct in daden willen omzetten. En dat kan, met de daadkrachtige business-software van Exact. Die helpt focussen op de volgende uitdaging.

Inloggen Exact

Twinfield

Twinfield

Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met het administratie- of belastingadvieskantoor

Inloggen Twinfield