AHEAD verhuist tijdelijk naar Dokkum

AHEAD verhuist tijdelijk naar Dokkum

AHEAD verhuist tijdelijk naar Dokkum

Zoals de meesten van u ongetwijfeld weten is de verbouw van ons nieuwe kantoor aan de Voorstraat 57 in Kollum inmiddels in volle gang gezet.

Het is onze bedoeling om op-of-omstreeks 1 december 2019 te verhuizen naar ons nieuwe kantoor. Gezien de groei die onze organisatie de afgelopen 8 jaren heeft doorgemaakt is ons huidige kantoor aan de Voorstraat 70 in Kollum te klein geworden om al onze medewerkers van een werkplek te kunnen voorzien.
Om die reden is onze afdeling personeel en salaris al ruim een jaar geleden verhuisd naar een kantoorruimte aan de Kerkstraat 15 te Kollum. U kunt begrijpen dat dit geen ideale situatie is en daarom zijn wij op zoek gegaan naar alternatieve goede huisvesting van tijdelijke aard. Die hebben wij gevonden in Dokkum aan de Parklaan 7. Hier is het kantoor van de Kooyenga Groep gevestigd en van de rechtervleugel van dit pand mogen wij gedurende de periode van verbouw gebruik maken.

Vrijdag 29 maart aanstaande zal de verhuizing naar Dokkum plaatsvinden zodat wij vanaf maandag 1 april in Dokkum operationeel zullen zijn. Door de verhuizing zal ons kantoor op vrijdag 29 maart aanstaande gesloten zijn. In Kollum houden wij een bijkantoor aan de Kerkstraat 15 zodat u als klant wel in de gelegenheid bent om in Kollum stukken langs te brengen indien nodig.

De openingstijden van ons bijkantoor zijn op dit moment nog niet bekend. Wij vertrouwen erop dat wij u vanaf 1 april vanuit Dokkum op dezelfde wijze van dienst kunnen zijn die u van ons gewend bent.

Openingstijden bijkantoor Kollum